Memorandului 1 •  RO 300208 Timișoara+40 (0)356 459 350office@precotti.ro

Service stivuitoare

Realizăm reparații şi revizii periodice pentru stivuitoare şi transpalete electrice în județele Timiş, Arad, Bihor şi Caraş-Severin.

Precotti este companie autorizată ISCIR pentru repararea oricărui tip de stivuitor cu sarcina nominală de maxim 10 tone (Aut. ISCIR nr. TM/CR4/C/28/0013/09.06.2010).

Investițiile noastre asigură dotarea tehnică necesară pentru rezolvarea oricărei probleme tehnice ce ar putea apărea la utilajele dumneavoastră. Astfel, dispunem de autoutilitare echipate cu scule profesionale, laptop-uri şi programe specializate de diagnoză pentru principalele mărci de stivuitoare, bazându-ne în egală măsură pe un colectiv de angajați specialişti cu experiență.

Oferim servicii de reparații la motostivuitoare, electrostivuitoare şi transpalete electrice (cu sau fără catarg). Acolo unde este posibil realizăm aceste reparații direct la sediul clienților.

De asemenea, oferim servicii de întreținere preventivă (revizii periodice), conform prescripțiilor tehnice ISCIR în vigoare.

În urma încheierii unui contract de service, specialiştii noştri întocmesc un grafic de mentenanță ținând cont de gradul de utilizare şi de uzură a stivuitoarelor, cu scopul de preveni eventualele defecțiuni ale acestor utilaje.