Memorandului 1 •  RO 300208 Timișoara+40 (0)356 459 350office@precotti.ro

Service nacele și platforme autoridicătoare

Precotti este companie autorizată ISCIR pentru intretinere si revizie  la  nacele si platforme autoridicatoare deplasabile/nedeplasabile pentru persoane si/sau materiale cu sarcina nominală de maxim 10 tone (Aut. ISCIR nr. DISPR/CR4/C,O/30/1888/12.07.2011). Realizăm lucrari de intretinere si revizie pentru nacele si platforme autoridicatoare în județele Timiş, Arad, Bihor şi Caraş-Severin.

 

Dispunem de autoutilitare echipate cu scule profesionale si ne bazam în egală măsură pe un colectiv de angajați cu experiență in diagnosticarea si rezolvarea posibilelor probleme ce pot aparea la acest gen de utilaje.

Oferim servicii de întreținere preventivă (revizii periodice), conform prescripțiilor tehnice ISCIR în vigoare, la platforme tip foarfeca si  nacele cu brat articulat. În urma încheierii unui contract de service, specialiştii noştri întocmesc un grafic de mentenanță ținând cont de gradul de utilizare şi de uzură a nacelelor, cu scopul de preveni eventualele defecțiuni ale acestor utilaje.